fbpx

HEVEA – Planéta pre najmenších

Určite vám záleží na tom, aby vaši drobci mali vo svojich rúčkach len tie najkvalitnejšie produkty. V našej ponuke nájdete aj dánsku značku HEVEA, ktorá má pre vašich najmenších pripravené ekologické hračky, cumlíky, fľašky a iné produkty. Prečo by ste ich mali uprednostniť pred inými, bežnými produktami pre bábätká a deti, sa dozviete v našom dnešnom článku.

Na začiatku, pri zrode značky HEVEA stála otázka:

“Ako sa lepšie starať nielen o naše deti, ale aj o našu planétu?”

Kdesi v ľuďoch je hnacia sila, ktorá ich núti neustále sa zlepšovať. Ukázať svetu, no najmä samým sebe, že to, ako konáme a žijeme, má význam nielen pre nás, ale aj pre naše deti – občanov zajtrajška. Nedostatok prírodných zdrojov, s ktorým sa budú generácie, ktoré prídu po nás, nepochybne stretávať, stál za jednoznačnou voľbou zakladateľov značky HEVEA. Na výrobu svojich ekologických produktov zvolili Hevea Brasiliensis – prírodný kaučuk, ktorý od samého začiatku tvoril základ ich poslania a účelu.

Akýkoľvek produkt si z portfólia značky HEVEA pre svoje dieťatko vyberiete, budete mať istotu, že cumlík v jeho ústočkách, či hračka v jeho malých rúčkách bude ekologická, netoxická a zdravotne nezávadná najviac, ako je to možné. Ako rodič tak môžete zostať pokojný. Uisťujeme vás, že vaše dieťatko príde do kontaktu výlučne s látkami prírodného, netoxického charakteru. Na výber máte hneď niekoľko produktov, pričom všetky z nich sú tiež zero waste, teda udržateľné:

HEVEA hryzátko Kawan 0+.  Je vyrobené zo 100% prírodného kaučuku bez obsahu PVC, BPA, ftalátov, plastov a umelých farieb. Farebný náter pozostáva z čisto prírodných rastlinných pigmentov a pomáha stimulovať a povzbudzovať zrak dieťaťa. Tvarovaný zobák, nohy a krk hračky vášmu dieťatku poskytnú úľavu pri probléme s podráždenými a opuchnutými ďasnami pri prerezávaní prvých zúbkov.

Tento produkt (ako aj všetky naše ostatné produkty HEVEA), je ekologický, v súlade s EÚ bezpečnostnou normou EN71. Recyklovateľný a biologicky rozložiteľný obal je certifikovaný FSC s prírodnou potlačou zo sójového atramentu. Hryzátko je určené ako pre chlapcov, tak aj pre dievčatá.

Originálny HEVEA netoxický, klasický cumlík z prírodného kaučuku bez plastov. Celý cumlík je z prírodného kaučuku, nielen jeho cmúľacia časť. Získal veľa ocenení. Bol vytvorený pred desiatimi rokmi v Kodani v Dánsku. HEVEA anatomický cumlík s dizajnom kačičky je ručne vyrobený z čistého prírodného kaučuku s jemným povrchom a samozrejme bez toxických látok a je tiež kompostovateľný. Cumlíky HEVEA sú navrhnuté tak, aby boli mäkké a jemné pre tvár vášho dieťaťka a majú úplne jedinečné vetracie otvory. Jeho návrh bol premyslený do posledného detailu a vášmu dieťatku poskytuje dostatočný priestor pre nos a bradu.

HEVEA hračka Star ball je prírodná hračka, vhodná pre batoľatá aj deti. Je vhodná pre bábätká, no zaujme aj staršie detičky. HEVEA hračka Star ball je mäkká, flexibilná, zároveň však odolná a veľmi ľahká, čo zabraňuje zraneniam. Vďaka otvorom ju vaši najmenší ľahko udržia v rúčke a môže tak poslúžiť aj ako prvá úchopová loptička či hryzátko. Podporuje hmatový rozvoj.

Hevea sklenená fľaša s prírodným kaučukovým cumlíkom 0+ je Jedinečná dojčenská fľaša s inovatívnym Star ball obalom. Je vyrobená z vysoko kvalitného, tepelne odolného skla spolu s inovatívnym obalom so vzorom hviezd zo 100% prírodného kaučuku. Tento typ obalu uľahčuje malým rúčkam vašich detí manipuláciu a predchádza vykĺznutiu fľaše. Pri náhodnom páde fľaše slúži obal ako ochrana pred rozbitím. Obal Star ball sa dá používať aj samostatne ako hračka. Môžete ju vyvárať alebo sterilizovať parou (pri čistení je potrebné Star ball obal odstrániť).

Hevea podložka na kúpanie z prírodného kaučuku je vyrobená z netoxického materiálu a zabraňuje pošmyknutia a zraneniam vášho dieťatka vo vani, v sprche či na dlážke kúpeľne. Ako všetky produkty HEVEA, aj táto podložka je vyrobená z prírodného kaučuku. Podložku drží na ploche 200 prísaviek. Bezpečie našich najmenších je pre nás na prvom mieste a preto sme radi, že vašim drobcom môžeme pomôcť užiť si bezpečné špliechanie a čľapotanie.

Páči sa vám, čo ste sa práve dozvedeli? Viac tipov a informácií zdieľame na našom Facebooku a na Instagrame. Staňte sa našim fanúšikom. Tak vám už nič neunikne.